joi, 11 august 2011

Consiliere in alaptare la Isis Medical Center

-      in fiecare luni de la 16.00  la 17.00 -  





Maternitatea Isis, desemnata “Spital Prieten al Copilului” organizeaza    grupuri de suport pentru alaptare
Cand vorbim despre alaptare, consideram ca este atat de simplu, atat de natural, sa iti tii bebelusul la san si sa il alaptezi atat timp cat iti propui!
Acest gand insoteste gravida pe intreg parcursul sarcinii, cand viseaza la momentul sublim in care isi va simti puiul la san. Si totusi, de ce pare atat de grea alaptarea dupa ce ai nascut? Care sunt factorii care apar si influenteaza simplul tablou angelic al mamei cu pruncul?

Unicef incurajeaza alaptarea si a stabilit ca fiind extrem de important ca primii pasi sa inceapa in maternitate. De foarte multe ori, mediul nasterii, informatiile insuficiente, lipsa sustinerii familiei – posibilele confuzii, descurajarea sau chiar neacordarea importantei care se cuvine duc, din nefericire, la renuntarea la alaptare.

Daca ai pasit in cadrul maternitatii Isis, “Spital Prieten al Copilului” vei afla ca alaptarea este simpla daca exista vointa, informare continua si sprijin din partea familiei. Vei intelege ca atunci cand pare dificila, cu suport de specialitate, orice problema poate fi depasita.

Te asteptam in fiecare luni de la ora 16 la 17, singura sau impreuna cu bebelusul tau,  sa vorbim  despre alaptare:
1.   Ne adresam gravidelor care au nevoie sa afle cat de important este primul pas in alaptare si sa cunoasca  factorii care influenteaza experienta nasterii: mediul nasterii, sustinerea  emotionala si informarea corecta.
2.   Daca esti o mama care alaptezi, suntem alaturi de tine sa iti impartasim  diverse experiente si sa iti comunicam informatii care in mod sigur iti vor fi de folos.
3.   Am vrea sa stii ca daca iti doresti sa alaptezi, vei reusi! Iar noi suntem alaturi de tine si  te sustinem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu