luni, 8 decembrie 2014

Concept Echipa Dr. Zaher Mohamed - Dr. Bogdan Ciornei - Dr. Ioana Buda

Concept echipa medici Isis pentru nastere naturala
Dr. Zaher Mohamed – Dr. Ciornei Bogdan – Dr. Ioana Buda


Poti face o programare la Dr. Mohamed Zaher, iar unul dintre medicii din echipa lui, te pot intampina!
Concept nou de sustinere a nasterii naturale      
"Doar impreuna putem sustine nasterea asa cum e ea, fireasca!"
 
Urmarirea sarcinii: O sarcina supravegheata de medicul specialist creaza o relatie de incredere in competentele profesionale ale acestuia, dar mai ales una emotionala.

Finalitatea sarcinii:  Indiferent daca sarcina se finalizeaza cu o nastere naturala sau cu o operatie cezariana, adesea gravidele aleg ca medicul care le-a urmarit sarcina sa le fie alaturi.

Intrebare frecventa a gravidelor si partenerilor cu privire la nastere: “Ce ne facem daca nu va fi medicul meu la nastere?”

Oferim solutii: Am creat o echipa de medici cu care va veti intalni pe parcursul sarcinii la controalele periodice iar relatia se va consolida. Unul dintre cei trei medici va fi prezent la nasterea ta.

Un mic istoric: In  Isis, nasterea naturala este la ea acasa de aproape sase ani. Managerul General, medicul Zaher Mohamed a creat acest concept, a crezut in el si a format o echipa in acest sens.

Experiente cu rasunet: O nastere naturala cu medicul este o experienta dorita de multe femei din Romania. Oameni care au avut o amintire de nesters au impartasit trairile lor pe grupuri, forumuri, diverse site-uri, bloguri, reviste despre sentimentele lor la nastere in Isis alaturi de medicul Zaher Mohamed.

Va anuntam oficial: acesta este noul concept Isis

Dr. Mohamed Zaher impreuna cu dr. Ciornei Bogdan si dr. Ioana Buda colaboreaza pentru a incuraja femeile sa nasca natural in cadrul spitalului nostru.

Esenta nasterii: Increderea in fortele proprii

In timpul nasterii, femeia va putea sa se conecteze la intelepciunea ei interiora, sa intre in transa, daca este pregatita, daca stie ca travaliul si nasterea sunt evenimente care se desfasoara intr-un mediu cald, familiar sustinuta de specialisti de incredere.

Echipa medicala Isis va fi alaturi de  voi, pe toata durata travaliului, sa va confirme ca evolutia acestuia este normala, sa intervina daca apar situatii care atrag o conduita medicala specifica.

Va multumim ca apreciati si va indreptati catre noi!

Femei din intreaga tara se indreapta catre Spitalul Privat Isis pentru a naste asa cum au visat:

In apa - o nastere emotionala alaturi de partenerul ei sau de o doula (insotitor emotional la nastere).

Suntem incantati sa te cunoastem si sa iti implinim visul de a fi mamica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu